prima pagina
    Despre noi
    Retele structurate
    Produse
    Portofoliu
    Contact
 
    Hosting
    Digital Economy
    Digital Standard
    Digital Advanced
    Info Datacenter
    Parteneri
 
 
 
 
 


Cablarea structurata este bazata pe premiza ca o retea de cabluri de comunicatie reprezinta o parte integranta a infrastructurii cladirii si, drept urmare, trebuie sa aiba o viata utila de cel putin 10 ani, in conditiile in care este determinata si dimensionata exact de specialisti.    
Fiind independenta de aplicatie, ea trebuie sa ofere suportul necesar obtinerii unei performante maxime pentru fiecare aplicatie, fie ca avem de a face cu voce, date sau imagini.

Sistemul de cablare structurata
va reduce simtitor costul pe termen lung al cablarii pentru comunicatii a clãdirii, prin eliminarea necesitatii de a instala noi cabluri si echipamente de fiecare data cand utilizatorul isi schimba locul de munca sau cand este schimbata amplasarea echipamentelelor din zona de lucru, respectiv ehipamentele de retea. In plus, este furnizata o interfata utilizator asemanatoare cu priza electrica, usor de folosit si usor de inlocuit in conditiile deteriorarii neprevazute a acesteia.
Sistemul de cablare structurata respecta standardele in vigoare, pentru a asigura o compatibilitate pe termen lung cu aplicatiile de retea viitoare.

Configurarea retelelor
-Instalarea sistemelor de operare si a serverelor pentru web, mail ,DNS... 
-Configurarea protocolului de comunicatie 
-Instalarea programelor pentru securitatea retelei 
-Instalarea aplicatiilor specifice clientului 
-Testarea functionarii cu echipamente specifice.